2024. április 20.
Rózsaszín élménybomba Siófokon

Rózsaszín élménybomba Siófokon

A déli part fővárosa kezdi visszanyerni régi fényét, aminek egyik jele, hogy már olyan közösségi tere is van már, mint a Bonita Boutique Studio, amely a világ bármelyik nagyvárosában nagy népszerűségnek örvendene.

A szezonálisan más és más italokat és ételeket kínáló Bonita egyaránt alkalmas hely a lányoknak, akik edzés előtt vagy után kötetlenül beszélgethetnek a barátnőikkel; a pároknak, akik romantikus helyszínt keresnek a randijukhoz; és természetesen a férfiaknak, akik proseccóval színesítik baráti, üzleti találkozóikat, a hétköznapok, az ünnepek megszokott vagy éppen egyedi pillanatait.

 

A kulcsszó: harmónia
A Bonita annak jegyében várja a vendégeit, hogy prémium körülményeket biztosítva adjon lehetőséget a belső egyensúly eléréséhez, valamint a változó világ kívánalmaihoz való gyors alkalmazkodáshoz. De mit is találunk itt?

 

 

 

Mozgás stúdió
A Reformer Pilates egy mozgásforma, amely amellett, hogy javítja a gyakorlók általános egészségügyi állapotát, egy sor olyan előnnyel is rendelkezik, amely markánsan megkülönbözteti a többi testedzési módszertől. 

A pilates a kiváló kondíció elérése mellett nagyon szép, nőies izmokat formál, és gyönyörű tartást eredményez. Azonban a mozgásforma nemcsak a sportolásban, az alakformálásban, hanem a rehabilitációban is fontos szerephez juthat, mivel általánosan és hatékonyan támogatja az egészségmegőrző szándékokat.

Emellett a gyakorlás közbeni nagyfokú koncentrálás lehetővé teszi, hogy kizárva a külvilágot, az ember csak magára, a testére figyelve, meditatív állapotba kerüljön, amely túl a fizikai valón, az elme szintjén is beindítja a pozitív, öngyógyító, a lelki-szellemi harmóniát megteremtő folyamatokat.

 

Pezsgőbár
Bonita Boutique Studio azonban nemcsak a sportról szól: olyan kellemes, barátságos, otthonos teret teremt, ahol a vendégek az év bármelyik napján intenzív, attraktív társasági életet élhetnek.

Mivel a stúdió tulajdonosai elkötelezett rajongói a minőségi italoknak, az együttlétekhez exkluzivitásban gazdag italpalettát kínálnak.

Ennek gyöngyszemei a kiváló pezsgők és prosseccók, amelyek remek kísérői a baráti, szerelmes beszélgetéseknek, de emellett természetesen egyéb hideg és meleg italok közül is választhatunk, legyen szó akár borokról, koktélokról vagy éppen kávékülönlegességekről.

 

 

A Bonita szerelemgyermek
A pilatesben és az extrém sportokban jártas Bódás Bianka és párja saját élményeiket és üzleti tapasztalataikat felhasználva hozták létre azt az új egészség- és élményközpontot, amely amolyan trendi-fancy-szexi módon tesz elérhetővé hiánypótló szolgáltatásokat, és válik a korszerű, tudatos életvezetés centrumává.

Az alapítók olyan egyedülálló, unikális elemekben gazdag, mindenki számára nyitott közösségi teret álmodtak meg Siófokon, ahol a vendégek mindent segítséget és lehetőséget megkapnak a saját, teljes testi-lelki, fizikai-szellemi harmóniájuk megteremtéséhez.

 

Bonita Studio Siófok
Cím: 8600 Siófok, Széchenyi u. 8-10.
Nyitva tartás: kedd: 9:00-19:00, szerda: 9:00-19:00, csütörtök: 9:00-19:00, péntek: 9:00-19:00, szombat: 9:00-19:00, vasárnap: 9:00-19:00
Kapcsolat: info@bonitasiofok.hu, +36 30 481 8682

Megosztás