2024. május 3.

Három magyar karatés érem Dubajban

Három érmet szereztek a magyarok a Karate1 Premier League dubaji versenyén.

Hárspataki Gábor (75 kg) második, Tadissi Martial (67 kg) és Molnár Dániel (+84 kg) pedig harmadik lett a sportág legrangosabb sorozatának legutóbbi tornáján - derül ki a hazai szövetség hétfői tájékoztatásából, amely arra is kitér, hogy az eredmények biztatóak a fél év múlva kezdődő olimpiai kvalifikációs sorozat előtt.

A karatés PL-széria fordulói kisebbfajta világbajnoksággal érnek fel, mivel kategóriánként 64 versenyző indulhat, akik elsősorban a világranglista első ötven helyezettje közül kerülnek ki, kiegészülve a második félszázból bekerülőkkel.

 

(MTI)

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

Hello Sport

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

  • 2022.05.25

Hamarosan beköszönt a nyár, ami a meleg ellenére rengeteg futót csábít a természetbe. Ahogyan a téli futásnak, a nyári tevékenységnek is megvannak a maga szabályai, amelyeket érdemes betartani, ha szeretnénk sikeresen, sérülés nélkül teljesíteni a távokat.