2024. április 29.
Tavasszal újraindulnak a programok a Fény Utcai Piacon

Tavasszal újraindulnak a programok a Fény Utcai Piacon

A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén már szinte egész éves programsorozattal készül a Fény Utcai Piac a vásárlóinak. A Piac is megünnepli a Magyar Költészet Napját, lesz húsvéti tojásfestés, gyereknapi programok, és számos más izgalmas esemény, valamint a már jól ismert jótékonysági akció is.

A Fény Utcai Piac ebben a formájában tavaly ünnepelte huszadik születésnapját, és ennek aprópóján több hónapos programsorozattal mondott köszönetet a vásárlóknak. A gyerekeknek és felnőtteknek szervezett események óriási sikert arattak, éppen ezért a Piac úgy döntött, idén is számos programot kínál a vásárlóknak, így aki betér, a megszokott széles kínálat és különleges termékek mellett akár bohóccal, érdekes foglalkozásokkal vagy éppen magyar versekkel találkozhat.

 

A gyerekek és felnőttek kedvében is jár a Piac
Áprilisban a Magyar Költészet Napján magyar versek hangzanak majd el a Piacon, illetve lesz húsvéti tojásfestés is. Májusban egy szép kezdeményezést terveznek az Esélyegyenlőség napjára. Szintén májusban gyereknapi programok lesznek, emellett az édesanyákról sem feledkeznek meg, így a hónap első szombatján őket kényeztetik majd különféle meglepetésekkel. A nyári hónapokban akrobata és jóga óra várja majd a látogatókat, de kézműves foglalkozások, lufihajtogatás, arcfestés és csillámtetoválás is “terítékre kerül”. Az egyes programok napi pár órán át, mások folyamatosan, több héten át tartanak. Ilyen a már másodjára megszervezett húsvéti jótékonysági akció is, ami tavaly is látványos eredménnyel zárult. „Azt valljuk, hogy a segítségre nemcsak karácsonykor van szükség, ezért egy évben többször is szervezünk gyűjtést. A Piac területére már kihelyeztük a dobozokat, az adományként felajánlott játékokat, ruhákat, tartós élelmiszert a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja majd el azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá” - mondta Kiss Ferenc, a Fény Utcai Piac ügyvezető igazgatója.

 

A programok listája a Piac területén megtalálható plakátokon, valamint a Piac Facebook oldalán is megtalálható.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.