2024. április 28.
Retro kiállítás a Fény Utcai Piacon

Retro kiállítás a Fény Utcai Piacon

Nosztalgiázás? Vagy rácsodálkozás, hogy miket használtak annó a szülők? Kinek ez, kinek az, annyi azonban biztos, hogy a Fény Utcai Piac időszakos retro kiállítása bárkinek jó szórakozást biztosít.

Különleges módon ünnepli 20 éves születésnapját a Fény Utcai Piac – egyfajta „szórakoztató központként” négyhónapos programsorozattal mondanak köszönetet vásárlóiknak. Ennek egyik programpontja az az időszakos retro kiállítás is, amely az 1970-es, 1980-as évekbe repíti vissza a nézelődőket. A kiállított tárgyak között lesznek játékok, műszaki- és használati tárgyak is, emellett egy különleges kerékpár kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.

 

Megosztás

Itt az első magyarországi Primark!

Mozaik

Itt az első magyarországi Primark!

  • 2024.04.24

A nemzetközi divatáruház az Arena Mallban kap helyet, és május 28-án, 10 órától várja vásárlóit. A nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.