2024. szeptember 16.
Pukkasztó partival búcsúzik Budapesttől a LUFILAND

Pukkasztó partival búcsúzik Budapesttől a LUFILAND

Augusztus 18-án 19 órától a szervezők a nagyközönség bevonásával eresztik le a világraszóló produkciót. A pukkasztó partin több, mint 500 ezer légballonnak intenek búcsút.

Ezen az estén pukkanásoktól lesz hangos a BOK Csarnok, hiszen a búcsút a szervezők a közönséggel együtt szeretnék megélni és több, mint félmillió lufit pukkasztanak ki együtt. A kisebb lufiból készült alkotásokat a jelenlévő érdeklődők hazavihetik – így szó szerint kapnak egy darabot emlékbe a kiállításról.

 

A LUFILAND az elmúlt hónapokban látogatók tízezreit nyűgözte le a Szfinx, az Eiffel-torony, a Lánchíd, vagy éppen a New York-i Szabadság-szobor lufiból készült kreációjával. A 4000 négyzetméteres szuperprodukció világkörüli útra repítette a vendégeket a lufiművészek egyedi és grandiózus műveinek segítségével.

 

Minden jó véget ér egyszer, bezár a LUFILAND is, ám egy utolsó, jó hangulatú estén a művészek, a szervezők és a közönség együtt esnek neki a bontásnak. A pukkanások garantáltak, ahogyan a sok nevetés és a különleges életérzés is. A lufik mind környezetbarát darabok, amelyek így nem terhelik a természetet. A hatalmas kiállítás után alig néhány doboz hulladék marad.  

 

A szervezők szeretettel várnak mindenki, részletek és jegyvásárlás ezen a linken

Megosztás

Nem mindegy, mit viselünk a napon?

Mozaik

Nem mindegy, mit viselünk a napon?

  • 2024.07.15

Itt a kánikula, sokat hallunk az UV sugárzásról, és a káros UV sugarak elleni védelemről. Mára már odáig jutottunk, hogy az sem mindegy, milyen ruhában állunk a napon? Mit jelent az UPF érték és mik a legújabb technológiák a napvédelem káros UV sugarai ellen? Továbbá mit tegyünk, ha sok időt töltünk a napon?