2024. április 24.
Legyen a mozgás és az egészség a nyár főszereplője!

Legyen a mozgás és az egészség a nyár főszereplője!

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója a pandémia okozta „üresjáratot” kihasználva, csapatával új receptkönyvet és új programokat dolgozott ki.

Az édességeket nem szabad teljesen száműzni az étrendünkből, ám arra nagyon kell vigyázni, hogy milyen alapanyagokból készülnek a finomságok, és mennyit fogyasztunk belőle. A Diab Süteményes Kalandok ebben segít mindazoknak, akik vigyáznak a vonalaikra, de szeretik az édességeket. Büntetlenül fogyaszthatják a sütiket, ráadásul a sütés-főzésbe a családtagokat és a gyerekeket is belevonhatják.

 

„Nagyon boldog vagyok, hiszen immár a hetedik egészséges receptkönyvünket tarthatom a kezemben. Szeretnénk hangsúlyozni: az édes élet mindenkié. A diétázóké, a cukorbetegeké, az egészséges életmódot követőké. Ez a könyv értük jött létre, azért, hogy megélhessék a finom sütik által nyújtott ízélményt, megtapasztalhassák a sütögetés örömét” – mondja Czanik Balázs.

 

Az egészséges étkezés mellett a mozgásra is komoly hangsúly kerül, ugyanis Czanik Balázs és a Marathontime csapata létrehozta az It’s your time programot, ami a közösség motiváló erejével és persze komoly szakmai háttérrel hatékony segítséget nyújt abban, hogy bárki mozoghasson, elérje a legjobb formáját, életmódot váltson: azaz egészségesebben éljen!

 

„Az It’s your time programban összesűrítettem mindazt a tudást, amit a több, mint húsz éves edzői munkám során gyűjtöttem. Ebben mindenkinek megmutatom, hogyan érheti el a célját, ha életmódot szeretne váltani. Segítek abban, hogy egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás, a táplálékkiegészítés és pihenés terén, hiszen ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás. Megosztom azokat a tapasztalataimat, azokat a gyakorlatokat, trükköket és tippeket, amik társak lesznek az edzések során - akár súlycsökkentéssel szálkásítani, formálni szeretné valaki az alakját, akár némi izomra szeretne szert tenni. A programra online lehet regisztrálni és ingyenesen kipróbálható. A csoport közösségi ereje nagy motivációt jelent, hiszen sok, hasonló célt elérni kívánó ember gyűlik össze, akik megoszthatják egymással tapasztalataikat, sikereiket és tudnak segíteni a másiknak akkor, amikor éppen hullámvölgybe kerülnek” – teszi hozzá Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója. Az edzések azonban nem csak a virtuális térben lesznek elérhetők.

 

„A nagy érdeklődésre való tekintettel egyre több tábort szervezünk, belföldön és külföldön egyaránt. Ahol mindenki megtalálhatja a számítását, illetve azok is bekapcsolódhatnak, akik nem voltak ilyen jellegű fitness táborban. Itt lerakhatjuk az egészséges életmód alapjait, ami szakszerű segítség mellett, remek társaságban, csodás környezetben sokkal könnyebb” – hangsúlyozza Czanik Krisztián.

 

A hazai közönség pedig július 10. és augusztus 25. között országszerte 20 állomásos strand roadshow-n ismerkedhet meg a mozgás örömét, egészségügyi szűréseken vehet részt, állíttathat össze edzéstervet vagy étrendet. A cél az egészséges életmód.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024. március 3.

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023. szeptember 21.

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.