2024. július 27.
Erről a budapesti teraszról kell indítani a nyarat

Erről a budapesti teraszról kell indítani a nyarat

A Budapest Marriott Hotel felújított Liz & Chain Rooftop Bárjában vérpezsdítő nyárindító partijával hivatalosan is elindult a tetőterasz szezon.

A Lánchídtól és Erzsébet hídtól egyenlő távolságra található, 9. emeleti terasz Budapest egyedülálló panorámáját és nem kevésbé egyedi gasztronómiai koncepcióját nyújtja. Egyedi hangulat, pazar kilátás, meglepően lenyűgöző koktélok, magával ragadó zene és tánc… a Carpe diem, vagyis az Élj a mának! csak a nyárindító estet jellemző felhőtlen szórakozásban nyilvánult meg, mert a frissen felújított helyszín filozófiáját a közös jövőnk megóvása vezérelte. A Budapest Marriott Hotel Liz & Chain Rooftop Bárja fenntartható koktéljaival és zero-waste ételkínálatával még a kilencediknél is magasabb szintre emeli a tetőterasz élményt.

 

A Liz & Chain Rooftop Bár számára az idei év a külső és belső megújulás éve. Itt nem a páratlan, 270 fokos panoráma a kizárólagos látványelem: a modern, kontrasztos színekkel, letisztult, geometrikus formákkal játszó, fedett enteriőr olyan, akár egy kortárs művészeti galéria. Az elegáns, formatervezett ülőbútorok ölelésében valódi kényeztetés elmerülni a bár különleges ízélményeiben. Az italkoncepció sem a megszokott, az artizán koktélokat már-már szemérmetlenül újragondolt, merész, izgalmas ízvilág jellemzi, még az örökzöld klasszikusok is meglepnek egy-egy csavarral. A Liz & Chain Rooftop Bár a vállalat fenntarthatóság iránti elköteleződését szem előtt tartva alakította át a koktél élményét. Az organikus alapanyagok felhasználásától az ételhulladékot minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes kreációval a fenntartható jövőre koccinthatunk.

 

„A nyárindító VIP partink felejthetetlen hangulata megadta az alaphangot az előttünk álló szezonhoz! A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, ami éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is lenyűgöző tetőbári hangulattal és impozáns budapesti panorámával várjuk vendégeinket a hét minden napján. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton live DJ set gondoskodik az emelkedett hangulatról. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak megünnepléséről, de akár céges eseményekről, a Liz & Chain Rooftop Bár felejthetetlen tetőterasz-élményt ígér mindenki számára” – mondta Lányi- Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketing menedzsere.

További információ és asztalfoglalás: www.lizandchain.com

Megosztás

Elstartolt a Balaton Sound

Hello Mozaik

Elstartolt a Balaton Sound

  • 2024.07.5

Az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűríti a fesztivál négy napjába a Heineken Balaton Sound. Két nagyszínpadon, összesen féltucat zenei helyszínen indult be a buli július 3-án. Az utolsó estet egy látványos EndShow zárja.