2024. május 8.
Bruce Willis után kutyákat reggeliztet egy pesti eb

Bruce Willis után kutyákat reggeliztet egy pesti eb

Frappé ráadásul ingyen adja a reggelit a többi kutyának, akik nem is sejtik, hogy fajtársuk lába előtt olyan hírességek is hevertek, mint John Cusack.

15 éve a Szabadság téren lévő Farger kávézó volt az első kutyabarát budapesti vendéglátóhely. A tulajdonosok ismét nagy lépést tettek a gazdik és a négylábúak felé: bejelentették Budapest első kutyareggelijét, amit ráadásul ingyen szervíroznak. „Ebben a hónapban minden olyan kutyust megajándékozunk egy reggelivel, akinek a gazdája is nálunk reggelizik. A kutyareggeli lehet száraztáp, kutyakonzerv vagy csont is, attól függően, hogy a négylábúaknak mihez van éppen kedvük – nyilatkozta Farsang Edit tulajdonos. – Ha beválik a május hónapra szóló akció, valószínűleg állandósítjuk az ajánlatot és még kutyaétlapot is készítünk majd.”

 

A kávézóba betérő kutyák házigazdájs egyébként Frappé, a 13 éves fekete havanese. „Frappé gyakorlatilag a kávézóban él. Reggel hozzuk magunkkal, napközben itt hagyjuk, barátkozik a vendégekkel, eszik-iszik, és ha kedve tartja, megsétáltatja magát az épület körül. Igazi házigazda, a betérő kutyákat mindig ő köszönti. Egész nap itt van, önálló életet él, szerintem már a cégbíróságra is bejegyeztette a nevét" – mondta nevetve Edit, aki arról is mesélt, hogy Frappé világsztárokkal is szokott barátkozni. Körbeszimatolta már Steven Spielberget, Bruce Willist, Jude Lawt, és Melissa McCarthyt is, John Cusack pedig még a földön is kúszott miatta. „Frappé a bejárattal szemben hasalt a szőnyegen, amikor John Cusack betért hozzánk. A hollywoodi sztár egyből lehasalt hozzá a földre, hogy üdvözölje. A pultban lévő felszolgáló azt hitte, hogy orra esett, de nem, csak elkezdett játszani vele, és barátság szövődött köztük."

 

Megosztás

Itt az első magyarországi Primark!

Mozaik

Itt az első magyarországi Primark!

  • 2024.04.24

A nemzetközi divatáruház az Arena Mallban kap helyet, és május 28-án, 10 órától várja vásárlóit. A nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.