2024. április 19.

Március közepéig lehet megzenésíteni a verseket

Az első helyezett 300 ezer, a második 150 ezer, a harmadik 100 ezer forintos díjban részesül.

A Magyar Írószövetség és a Magyar Napló Kiadó nyolcadik alkalommal hirdeti meg a HangHordozók című pályázatot, amelyre Az év versei 2017 kötetben szereplő bármely vers megzenésítésével lehet jelentkezni március 18-ig. A pályázatokat MP3 vagy AVI formátumban várják a hanghordozokpalyazat@gmail.com e-mail címre.

A magyar költészet napja (április 11.) alkalmából megrendezett Versmaraton kísérőrendezvényeként, a kortárs magyar költészet népszerűsítése érdekében meghirdetett kiírásra egy pályázó maximum három művel nevezhet - közölték a szervezők az MTI-vel.

A hanganyagok meghallgatása után a legjobb pályázatot benyújtókat a zsűri személyesen is meghallgatja az április 6-ai döntőben. A zsűri tagjai Harcsa Veronika (énekes), Csík János (Csík zenekar), Dinnyés József (Radnóti-díjas daltulajdonos), Farkas Tibor (Igricek zenekar) zenészek és Stifner Gábor rádiós szerkesztő.

Az első helyezett 300 ezer, a második 150 ezer, a harmadik 100 ezer forintos díjban részesül.

A pályázattal kapcsolatban további részletek a www.magyarnaplo.hu oldalon, vagy a Versmaraton 2017 Facebook oldalon találhatók.

Megosztás