2024. május 24.
Luxus nyugdíjasotthon nyílik a Hárshegyen

Luxus nyugdíjasotthon nyílik a Hárshegyen

A Rege Residence egy komplex életszolgáltatást nyújt a 65 év feletti jómódú nyugdíjasok számára, Budapest egyik legszebb zöldövezeti részén, a II. kerületi Hárshegyen. 

A tulaj izraeli Arie Yom-Tov, 15 év keresgélés után, most találta meg az ötlete megvalósításához ideális épületet és környzetet. Az egykori Rege Szállót vásárolta meg, amelyből közel 3 milliárd forintért alakít ki egy luxus nyugdíjasotthont.

A Rege Residence igazán széleskörű szolgáltatási körrel készül a jövőbeli lakosai számára. Az otthon 120-130 fő befogadására lesz alkalmas, több típusú, méretű és felszereltségű szobából választhatnak az érdekeltek. Ahogy azt Arie Yom-Tov kihangsúlyozta, az a célja, hogy egy olyan otthont teremtsen, amelyben a lakók az intenzív közösségi élet mellett, aktív és mozgalmas mindennapokat tölthetnek el a legváltozatosabb tevékenységekkel.

A lakók számára számos sportolási, szórakozási, tanulási és kikapcsolódási lehetőség rendelkezésre áll majd. A szálló épületén belül kerül kialakításra egy saját uszoda, jacuzzi, szauna és fitness terem. A szellemi és kikapcsolódási tevekénységek fontos részét alkotják a kínálatnak. Létesül könyvtár, hobby kert és konyha, valamint elérhetőek lesznek nyelvi és számítástechnikai tanfolyamok, filmklubok, zenei programok, táncórák és kézműves műhely is.

Továbbá elhangzott, hogy rendszeresen terveznek szabadtéri programokat, kirándulásokat és utazásokat belföldre és külföldre egyaránt.

Természetesen tapasztalt orvosi csapat és 24 órás nővérszolgálat is rendelkezésre áll majd a lakók számára.

A beköltözési díj egyszeri 15 millió, a további havidíj pedig ezenfelül 300.000 Ft.

A Rege Residence várhatóan 2018. végén nyitja meg a kapuit.

 

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.