2024. április 26.

Helyreigazító közlemény

2020. április 28. napján 14 óra 01 perckor Újabb MLM gururól derülnek ki a viseltes ügyei című cikkünkben valótlanságot állítottunk.

A cikkben valótlanul állítottuk, hogy Jakabovics Tibor János nem mindig tűnik fel jószínben, becsületessége, megbízhatósága megkérdőjelezhető. Valótlanul állítottuk azt, hogy Jakabovics Tibor János és a Lavylites Central Europe Kft. olyan üzleti gyakorlatot folytat, amelyben nem ritka az adóelkerülés, a korrupció, a jogellenes viselkedés és a sikkasztás. Valótlanul állítottuk, hogy Jakabovics Tibor János idejét azért tölti gyakran úton, hogy könnyebben elkerülje a felelősségre vonást. Valótlanul állítottuk, hogy Jakabovics Tibor János és a Lavylites Central Europe Kft. illegális üzleti gyakorlatot folytat és illegális engedély nélküli termékeket ad el. Valótlanul állítottuk azt, hogy a Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta a Lavylites Central Europe Kft.-t. Valótlanul állítottuk azt, hogy a Lavylites termékeket rejtett garázsokban gyártják, mellőzve minden szabványt. Valótlan az az állítás is, hogy a Lavylites termékek alapanyagai olcsók, hamisítványok. Valótlanul állítottuk, hogy Jakabovics Tibor Jánosnak semmilyen szellemi oltalomra alkalmas találmánya nincsen. Valótlanul állítottuk, hogy Jakabovics Tibor János nem fizetett adót Magyarországon, sem külföldön. Valótlanul állítottuk azt is, hogy munkatársai jutaléka gyakran elmarad. Valótlanul állítottuk azt is, hogy a Lavylites kozmetikumok nagyrésze nagymértékű műanyagot tartalmaz.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.