2023. október 1.
Ilyen meredek vacsorát még nem láttál!

Ilyen meredek vacsorát még nem láttál!

Istenes Bencét és Cseh Lacit is próbára tette Lakatos Márk a chipseken tálalt menüjével.

„Ez volt életem legszürreálisabb vacsorája, de nagyon ízlett” – mondta nevetve Cseh Laci, miután füstbe burkolózva, a levegőben lebegve fogyasztotta el a Lakatos Márk által nekik készített fogást. Márk pop-up vacsoraklubja, a Marki’z Supper Club legújabb helyszínén, a Kodály köröndön többek közt Lolát, Istenes Bencét és Dallos Bogit vendégelte meg a Lay’s chipsszel közösen szervezett vacsoraesten, ahol a  márka különböző variánsai által inspirált ételkölteményekkel kápráztatták el a vendégeket.

 

 

Lakatos Márk semmit sem bízott a véletlenre pop-up vacsoraklubja most megnyílt új helyszínén: a legnépszerűbb hazai sztárokat olyan extrém körülmények között vendégelte meg, amire egész életükben emlékezni fognak. „Ilyen adrenalinlöketet még egy étkezés közben sem kaptam” – mesélt a szokatlan élményről Cseh Laci olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó. Bevallása szerint ugyan hozzászokott a lebegéshez a medencében, de egy hevederről lógva, a levegőben még sosem evett, főleg nem ilyen jót. Márk gorgonzolás panna cottáját tökéletesen egészítette ki a joghurtos-zöldfűszeres chips, amire a bazsalikommajonéz tette fel a koronát.

 

Istenes Bence kicsit beleszédült, Dallos Boginak viszont volt kire támaszkodnia. A véletlen döntötte el, hogy a kiválasztott hírességeket milyen kihívás elé állítja a séf: a feladatokat egy-egy doboz rejtette, amelyek az extrém fogást és az elfogyasztás módját is tartalmazták. A legzavarbaejtőbb feladat Dallos Boginak jutott, ugyanis a vietnámi tavaszi tekercset és tigrisrákot egy erős ember vállán kellett a mellé tálalt csípős szószba mártogatva megennie. „Nem mondom, hogy nem izgultam, nagy kő esett le a szívemről, hogy elbírt az úriember, annak pedig külön örülök, hogy a csípős szósz nem landolt a szemében” – kommentálta az élményt mosolyogva az énekesnő.

 

 

A harmadik doboz titkát Istenes Bence fejtette meg, aki elég pörgős életet él, így testhezálló volt számára, hogy egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a padlizsánkrémet. „Néha kicsit beleszédültem, de hát egy jó kajálásba ennek is bele kell férnie” – tette hozzá Bence. Lolának egy rezgő asztalról kellett teljesítenie a kihívást, és elfogyasztania a kacsa rilette-et aiolival. „Kicsit úgy éreztem magam, mintha egy mozgó turmixgépből ennék, de még így sem volt nehéz élvezni Márk isteni fogását” – mesélte.

 

A házigazda Lakatos Márk a résztvevőkhöz hasonlóan nagyon jól szórakozott, és végig lelkesítette a kihívás teljesítése közben időnként elbizonytalanodó vendégeket. Az estét nevetve summázta: „Egy igazán emlékezetes ételnek legalább ilyen maradandó élményt kell bennünk hagynia, talán kicsit kevesebb extra izgalommal”. Az exkluzív vacsora vendégei között felbukkant még Csobot Adél, Mádai Vivi és Kárpáti Rebeka is, akik szintén nagyon élvezték a fogásokat.

Megosztás