2021. december 1.
Elindult a Kifli Piac: Vidék színe-java az asztalodra

Elindult a Kifli Piac: Vidék színe-java az asztalodra

A Kifli.hu felvállalt hitvallása a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása: ennek a missziónak a részeként indult el hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketjének a termelői piaca.

A vidék ízeinek legjavát találják meg az egészséges és természetes finomságokra vágyó vásárlók a Kifli Piacon, ahol a magyar vidék különleges kincsei most egy helyen érhetők el. „A hagyományokra épülő gondos kézműves gazdálkodás, a gépi és emberi erőt megfelelő egyensúlyban használó termesztési módszerek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő termékeket eredményeznek Partnereiknél - így kerülnek a virtuális polcokra a hazai finomságok” - mondta el Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője. „A Kifli Piacon havonta új magyar tájegységet ismerhetnek meg a vásárlók, az induláskor a dél-magyarországi régió vidéki ízvilágot kínáló finomságai vásárolhatók meg” – tette hozzá Szabó Réka, a kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

 

„Az online piactérben áprilisban kézműves termelők különlegességei lesznek megismerhetők és elérhetők, mint például a Szívvel-lélekkel őrlünk szlogenjéhez méltó Garatmalom, ahol magyar nemesítéssel és hazai földben termett lisztek készülnek, vagy a Dráva festőien szép völgyében fekvő Kastélydombi Sajtműhely, ahol a legmodernebb technológiával készítenek kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket” – mutatott be két kiemelt partnert a kínálatért felelős vezető.

 

Kocsis Pál, az Alföldi Garabonciás ügyvezetője elmondta, „a Kifli durván egy éve keresett meg minket az együttműködés tervével, és nagy örömmel csatlakoztunk a kínálatukhoz. Hiszek benne, hogy a mai szintetikus világban ismét fel kell fedezni a természetes alapanyagokat és az egészséges élelmiszert: a kecsketej és a kecskesajtok ezek közé tartoznak.” A 'Vidék színe-java' nem csupán egy üres szlogen, a Kifli Piac esetében ez ténylegesen így van: a környezettudatos, bio növényvédelmet folytató gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök, termelői húskészítmények, a házias tejek, tejtermékek, sajtok mellett étolaj, fűszerpaprika, de még csigatészta is megtalálható a kínálatban.

Megosztás

Télen is fitten? Lehetséges!

Hello Mozaik

Télen is fitten? Lehetséges!

  • 2021.11.21

Ahogy a nappalok rövidülnek, egyre nehezebben vesszük rá magunkat még a nap elkezdésére is, nemhogy a sportolásra. Pedig télen sem kell lemondanunk a mozgásról, még akkor sem, ha korábban nem sportoltunk rutinszerűen.