2024. április 18.
Újjászületett a margitszigeti gyógy-wellness szálloda

Újjászületett a margitszigeti gyógy-wellness szálloda

A margitszigeti gyógy- wellness szálloda halljába belépve különleges látvány tárul a szemünk elé – nemrég fejeződött be ugyanis a hotel nagyszabású felújításának második fázisa.

Az egymilliárd forintot meghaladó beruházás keretében átépítésre került a lobby, a földszinti konferenciatermek, a gyógyászati recepció valamint a vendéglátó egységek. Az egykori Boróka Bár helyén bistro jellegű étterem fogadja a vendégeket. A szállodában folyó rendezvényekről ezentúl digitális rendezvény információs rendszer segít tájékozódni. Sütő Kata belsőépítész elképzelései nyomán a hotel belső terei teljesen új arculatot nyertek természetközeli színekkel, modern, kényelmes bútorokkal. A túlnyomórészt üvegfelületekkel határolt hallba belépve is a gyönyörű margitszigeti zöldkörnyezetben érezhetjük magukat. A recepciós pult hátterét adó üvegfal a Japánkert különleges növényzetére enged rálátni.

 

 

A májusban lezárult második ütemben a Kamilla Presszó helyén 4 multifunkciós, természetes fényű különterem épült beépített technikával, variálható méretekkel, így immár összesen 11 korszerű, természetes színvilágban megálmodott konferenciaterem fogadja a különféle rendezvényeket. A régi gyógyászati recepció kényelmes vendégváróvá alakult, és a gyógyászati részlegek vendégei illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítottak ki a Nagyrét felől. Most már a budapesti lakosoknak is érdemes útba ejteni az újjászületett szállodát a szintén látványosan megújult Margitsziget felfedezése során.

Megosztás

Szóljon ez az ősz a színekről és az életörömről!

Trend

Szóljon ez az ősz a színekről és az életörömről!

  • 2022.11.18

A Mammut bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit a Notino legújabb üzlete, ahol bepillanthatunk a szépségápolás jövőjébe, miközben aki mediterrán stílusfrissítésre vágyik, azt a Mango hamarosan nyíló üzlete várja.