2021. június 18.
Mostantól nem lehet kifogás a mozgásra

Mostantól nem lehet kifogás a mozgásra

A Mozdulj rá, Budapest! akció Czanik Balázzsal ingyenes aerobik órákat kínál. Ha valaki mégis fizetne, akkor támogathatja az aktuális jótékony gyűjtést.

A sport kétségtelenül a legjobb dolog, amit az ember tehet a testével. Millió lehetőség kínálkozik arra, hogy megtaláljuk a legjobban tetsző mozgásformát, de az aerobik mindig jó választás, hiszen alaposan átmozgat, változatos, ráadásul a csoportos edzés elementáris erővel hat.

„Hatalmas energiák szabadulnak fel egy-egy aerobik órán, ezért is gondoltunk arra, hogy szeretnénk ezt a lehetőséget minél szélesebb körben elérhetővé tenni. A különböző edzések ára nagyon széles skálán mozog, és bár lehet találni nagyon kedvezőket is, mégis azt tartottuk a legjobbnak, hogy ha térítésmentesen bocsátjuk rendelkezésre a kedd esti aerobik órákat, hogy az anyagiak egyáltalán ne jelenthessenek akadályt senki számára. Így elindítottuk a Mozdulj rá, Budapest! február 5-étől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában mindenkit várunk szeretettel egy fergeteges aerobik órára, ahol DJ Antonyo gondoskodik a pörgős zenéről” – mondja Czanik Balázs fitness edző.

A hetente tartandó aerobik órák jó célt is szolgálnak, mert havonta más-más rászorulót vagy szervezetet támogatnak. Bár a program ingyenes, minden résztvevőnek lehetősége van egy adománygyűjtő ládában kisebb-nagyobb összeget elhelyezni, és az így gyűjtött adományt megkapja az adott hónapra kiválasztott rászoruló.

 

  

Érvek a csoportos edzés mellett

·         Amennyire fizikailag lefáraszt a sport, lelkileg és mentálisan ugyanannyira feltölt. Az egész napos munka, tanulás, rohanás után amellett, hogy a mozgással levezetheted a feszültséget, egy kellemes hangulatú csapattal zárhatod a napot.

·         Mindenkinek fontos a valahová tartozás érzése, a csoportos órákon a csapat lendülete és ereje könnyedén átsegíthet a holtpontokon.

·         Zenerajongó vagy, de nincs se időd, se energiád eljárni bulizni? Az aerobikon össze tudod kötni a kellemest a hasznossal, mert a mozgás mellett a legtrendibb zenéket hallgathatod.

·         Sokszor az anyagiak problémát jelenthetnek, ha edzeni szeretnél. A csoportos órák arányaiban mindig kedvezőbbek, mint a személyi edzések, a Mozdulj rá, Budapest! aerobik programjai pedig ingyenesek, tehát nincs akadály, irány sportolni!

 

Megosztás

5 hiba, amitől hatástalan lesz az edzés

Hello Sport

5 hiba, amitől hatástalan lesz az edzés

  • 2021.05.28

Újra belevágnál az edzésbe, és jól szeretnéd csinálni? Vagy épp ellenkezőleg, már egy ideje végzed a gyakorlatokat, mégsem látod az eredményt? Akkor ez a cikk Neked készült, íme azok a jellemző hibák, melyek megakadályozhatják, hogy az edzések elérjék a céljukat – szakértő tippjeivel.