2021. június 18.
A világ legkomolyabb testépítő és fitness versenye volt Pesten

A világ legkomolyabb testépítő és fitness versenye volt Pesten

Óriási sportdiplomáciai siker, hogy hazánk felkerült az IFBB legrangosabb versenyprogramjának, az IFBB Diamond Cupnak a szervezői listájára.

22 ország közel 200 versenyzője állt színpadra 27 kategóriában a hétvégén. Az Akvárium Klubban Fitness, Bikini Fitness, Fitt model, Mens Phisique, valamint testépítés is szerepelt az egésznapos nemzetközi testépítő- és fitneszversenyen.

 

A verseny egyik különlegessége, hogy a legjobbak öt abszolút kategóriában, egy-egy IFBB Elite Pro kártyát nyerhettek, amivel a továbbiakban az IFBB Elite Pro ligában is szerepelhetnek. A rendezvény jogdíjas volt, ami azt jelenti, hogy a szervezőknek egy bizonyos összeget a nemzetközi szövetség felé ki kellett fizetni.

 

 „Örülök, hogy a mai napon ilyen szép számmal szerepeltek versenyzők, és jöttek el érdeklődök. Az elmúlt évben más országokban láttam Diamond Cup versenyeket, így van összehasonlítási alapom. Büszke vagyok rá, hogy ilyen színvonalon járulhattunk hozzá Magyarország sportdiplomáciai sikerességéhez” – mondta Bara Csaba a rendezvény főszervezője, a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség marketingigazgatója.

Megosztás

5 hiba, amitől hatástalan lesz az edzés

Hello Sport

5 hiba, amitől hatástalan lesz az edzés

  • 2021.05.28

Újra belevágnál az edzésbe, és jól szeretnéd csinálni? Vagy épp ellenkezőleg, már egy ideje végzed a gyakorlatokat, mégsem látod az eredményt? Akkor ez a cikk Neked készült, íme azok a jellemző hibák, melyek megakadályozhatják, hogy az edzések elérjék a céljukat – szakértő tippjeivel.