2024. április 27.
Megnyitott a LUPA!

Megnyitott a LUPA!

Május 17-én nyitotta meg kapuit „Budapest tengerpartja”, a Lupa Beach.  Bár az igazi strandidő még várat magára, a Lupa-tóhoz már az előszezonban is érdemes kilátogatni, mivel színes programokkal is várják a látogatókat.

2017-től Magyarországon új értelmet nyert a nyári strandolás fogalma, miután végre hazánk is feliratkozott Európa legjobb, természetes vizű strandjainak listájára, hisz’ az egykori bányatóból, a Lupa-tóból egy új, eddig itthon csak a színes életmód magazinok oldalairól ismert minőségű strand és vizisport centrumot alakítottak ki a befektetők. Azóta a kristálytiszta, türkizkék víz partján, pálmafákkal beültetett fehérhomokos beach idézi meg a karibi szigetvilág hangulatát. A folyamatos fejlesztések okán ma már több tucatnyi módon kapcsolódhatnak ki az aktív nyaralók. Az apróságokkal érkezőknek szól a Gyerek Beach, különböző játékokkal és vízi aktivitásokkal. Műfajában egyedülálló a LUPA gasztronómiai kínálata: változatos kínálatú büfék és a vízparti koktélbárok, éttermek sorakoznak a gasztrosétányon.

 

 

„A Lupa harmadik szezonjában gazdagabb lesz a programkínálat, amivel célunk megerősíteni a köztudatban, hogy nem csak a szikrázó napsütésben érdemes kilátogatni a tóhoz – meséli Gerendai Károly, a „tengerpart” megálmodója a májusi családi-, gasztro- és sportrendezvények kapcsán. – Egyrészt meghívtuk a környező lakosokat, egy-egy dedikált napot kínálva a településeknek, amikor bemutathatják saját kulturális és sportéletüket. A sort május 18-án Pomáz nyitja, majd másnap Szentendre mutatkozik be a Lupán, de a közeljövőben vendégségbe várjuk majd Óbuda-Békásmegyer vagy Budakalász lakosait is egy-egy napra. Ezen alkalmakra a helyi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes lesz a belépés” – meséli.

 

 

 

Gerendai elmondta továbbá, hogy rendkívül gazdag lesz idén a Lupa sportprogramja, ami május 18-án indul a Decathlon Strandröplabda Kupa első fordulójával, másnap pedig amatőr strandröplabda tornával, de lesz majd a nyár során tó átúszás, strandkézi, strandfoci, vízilabda, amerikai foci, négytusa és megannyi izgalmas verseny a Lupa profi sportpályáin. Megnyitott már a Lupa egyedülálló wakeboard pályája, a LupaWake is. Május a gyermekeknek is tartogat meglepetést a Lupán: 26-án, gyereknapon az apróságoké lesz a főszerep változatos programokkal és a gyerekeknek ingyenes belépővel. 

 

Az előszezont egy kulináris kaland zárja: az I. Lupa Beach Gasztro Feszt mutatja be a Lupa változatos gasztronómiai kínálatát, miközben ismert emberek szolgálják fel az ételeket. Természetesen a tónál található büfék, éttermek és koktélbárok egész szezonban elérhetőek lesznek, és az esti órákban már belépőjegy nélkül, ingyenesen is meglátogathatók, de a nyár folyamán rendszeresen szervezünk majd olyan eseményeket, ahol a Lupa gasztronómiai kínálatára szeretnénk felhívni a figyelmet” – mondja Gerendai.

 

Június 1-én pedig már indul a főszezon, és ekkor nyílik meg a Lupa másik része, a küllemében és tartalmában is teljesen megújuló, de továbbra is kedvezményes áron látogatható Öböl Strand. 

Megosztás

Itt az első magyarországi Primark!

Mozaik

Itt az első magyarországi Primark!

  • 2024.04.24

A nemzetközi divatáruház az Arena Mallban kap helyet, és május 28-án, 10 órától várja vásárlóit. A nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.