2021. június 18.
Jön a mindentől mentes fesztivál

Jön a mindentől mentes fesztivál

A Csak a Mentes fesztivált 8. alkalommal rendezik meg, és most, hogy manapság talán még többen érdeklődnek az egészségtudatos élet iránt, valahogy a világ is beérte ezt a kezdeményezést.

Magyarországon egyedülálló módon a Csak a Mentes szervezői fogják össze a mentes termékeket gyártó-forgalmazó cégeket, de nemcsak gasztrofesztivál ez, hiszen natúrkozmetikumokkal, az öko háztartás kellékeivel és akár a víztisztítás témájával és zero waste újdonságokkal is találkozhatnak a látogatók. Felelősség, igényesség, szakértelem – ezek a legfőbb ismérvei a rendezvénynek. És sok-sok öröm, barátság, aha-élmény, hogy a legszigorúbb diétába, ételérzékenységbe is beilleszthető egy finomság.

 

Az élelmiszerek, termékek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hiszen ezen a piacon sem mind arany, ami fénylik. A vendégek mindent megkóstolhatnak, kipróbálhatnak, megnézhetnek. Az országban egyedülálló, ami a fesztiválon zajlik: élelmiszerek legnagyobb választéka lesz itt megtalálható. Olyan ez a fesztivál, mint egy óriási egészséges bevásárlókosár, sok-sok ételallergiával élő számára is.

 

Természetes idén minden biztonsági intézkedést betartanak a szervezők, folyamatos fertőtlenítés, takarítás és lázmérés is lesz majd. Idén a műsorok, a főzőbemutatók elmaradnak, de lesz látnivaló bőven. A Bok csarnok minden egyes szegletét kihasználják majd a cégek, sok-sok magyar vállalkozással és néhány külföldivel is találkozhatnak a látogatók. Mentes lángos és fánk, gluténmentes hamburgerek és mentes kürtőskaláccsal is lesz a kínálatban.

 

A legfontosabb tudnivalók:

 Időpont: 2020. szeptember 26-27.

 BOK csarnok, mindkét nap 10:00-17:00

 A hétvégén 600 db nagy értékű ajándékcsomagot osztanak szét a látogatók között,

valamint lesz tombola sorsolás is

 A rendezvény háziasszonya Vágó Piros

 A rendezvényre a belépőjegy elővételben 990 Ft, a helyszínen 1300

 14 év alatt a belépés ingyenes

Még több információ ITT 

Megosztás