2024. április 27.
Bruce Willis után kutyákat reggeliztet egy pesti eb

Bruce Willis után kutyákat reggeliztet egy pesti eb

Frappé ráadásul ingyen adja a reggelit a többi kutyának, akik nem is sejtik, hogy fajtársuk lába előtt olyan hírességek is hevertek, mint John Cusack.

15 éve a Szabadság téren lévő Farger kávézó volt az első kutyabarát budapesti vendéglátóhely. A tulajdonosok ismét nagy lépést tettek a gazdik és a négylábúak felé: bejelentették Budapest első kutyareggelijét, amit ráadásul ingyen szervíroznak. „Ebben a hónapban minden olyan kutyust megajándékozunk egy reggelivel, akinek a gazdája is nálunk reggelizik. A kutyareggeli lehet száraztáp, kutyakonzerv vagy csont is, attól függően, hogy a négylábúaknak mihez van éppen kedvük – nyilatkozta Farsang Edit tulajdonos. – Ha beválik a május hónapra szóló akció, valószínűleg állandósítjuk az ajánlatot és még kutyaétlapot is készítünk majd.”

 

A kávézóba betérő kutyák házigazdájs egyébként Frappé, a 13 éves fekete havanese. „Frappé gyakorlatilag a kávézóban él. Reggel hozzuk magunkkal, napközben itt hagyjuk, barátkozik a vendégekkel, eszik-iszik, és ha kedve tartja, megsétáltatja magát az épület körül. Igazi házigazda, a betérő kutyákat mindig ő köszönti. Egész nap itt van, önálló életet él, szerintem már a cégbíróságra is bejegyeztette a nevét" – mondta nevetve Edit, aki arról is mesélt, hogy Frappé világsztárokkal is szokott barátkozni. Körbeszimatolta már Steven Spielberget, Bruce Willist, Jude Lawt, és Melissa McCarthyt is, John Cusack pedig még a földön is kúszott miatta. „Frappé a bejárattal szemben hasalt a szőnyegen, amikor John Cusack betért hozzánk. A hollywoodi sztár egyből lehasalt hozzá a földre, hogy üdvözölje. A pultban lévő felszolgáló azt hitte, hogy orra esett, de nem, csak elkezdett játszani vele, és barátság szövődött köztük."

 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.