2024. április 24.
Sári Évi bőrt és hangot villantott

Sári Évi bőrt és hangot villantott

A világ vezető professzionális kozmetikai márkája több mint 60 országban ugyanazon a napon tartja globális partiját. A budapesti közönségnek Sári Évi hozta meg az étvágyát.

A művésznő fellépésével nemcsak a vacsorához, de és mindig tökéletes megjelenésével a termékek használatához is kedvet csinált a vendégeknek. A bőrápolási szakemberek, orvosok és a szakmai sajtó képviselői lehetőség kaptak, hogy bevezetés előtt ismerjék meg az IMAGE Skincare legújabb termékeit. A rendezvényre kizárólag meghívóval lehetett bejutni, a szervezők spák, szépségszalonok, orvos-esztétikai központok képviselőit látták vendégül április 18-án. Ezen a napon az Image Worldwide Launch Partykra világszerte húszezren kaptak meghívást, így minden kétséget kizáróan már évek óta ez a világ legnagyobb bőrápolási eseménye. New Yorkban, Dubaiban, Chicagoban, Berlinben, Londonban, Las Vegasban, Miamiban, Los Angelesben, Milánóban, Sydneyben is megjelenhetett volna, a márka mögött álló cég elnöke, Dr. Marc Ronert mégis budapesti eseményt tisztelte meg személyes jelenlétével. Mint kiderült a német származású plasztikai sebész azért döntött a magyar bemutató mellett, mert annak idején ide járt orvosi egyetemre.

 

 

Az Image Skincare a folyamatos kutatás és innováció mellett nagy hangsúlyt fektet a jótékonyságra is: Dr. Ronert alapítványa, a Care for Skin Foundation révén plasztikai beavatkozásokkal adja vissza a világ legszegényebb országaiban születési rendellenesség vagy sérülés miatt torzult gyermekeknek a normális élet esélyét. Az Image forgalmazói minden országban követik a jó példát, így tavaly a Beautywood Kft. Magyarországon a Piros Orr Bohócdoktorokat támogatta, hogy minél több kisgyermek kórházi napjait tehessék elviselhetőbbé.

Megosztás