2024. április 23.
Itt a jövő kulcstartója

Itt a jövő kulcstartója

Gyűrű helyett hamarosan pajzsban fogjuk hordani kulcsainkat.

A ShieldX-nek köszönhetően egyetlen pajzs alakú kis tokban tárolhatjuk kulcsainkat, és attól sem kell tartanunk, hogy megkarcolják táskánk tartalmát vagy kiszakítják a nadrág zsebét. A pajzs úgy tárolja a kulcsokat, hogy azok egy pillanat alatt hozzáférhetők, sőt, még a nehezebb darabokat is stabilan megtartja a kipattintás után.

Számos autó kulcsát is egy hasonló tárolóban adják, de a ShieldX egy lépéssel előrébb tart az autógyártás újításainál is.

 

A ShieldX kívülről egy kisméretű pajzsnak tűnik, de egyszerre tíz darab kulcs tárolására is alkalmas. A nadrágzsebben is elfér, ráadásul alumíniumból készült, melyet szénszállal erősítettek meg. Egyetlen kattintással kipattinthatjuk a választott kulcsot, és olyan elemeket is hozzákapcsolhatunk, amitől multifunkcionális eszközzé válik.

 

A kulcstartó és a svájci bicska gyermeke 

Első pillantásra az alumínium test áthatolhatatlannak tűnik – és pont ez adja a kulcstartó formabontó jellegét és meglepetésszerű praktikusságát.

A termékhez egy üvegnyitót is adnak, ami több funkciót is ellát. Eredeti rendeltetésén túl, éles szélének köszönhetően elég erős ahhoz, hogy bármilyen csomagolást átvágjon. Ha még ez sem lenne elegendő, csavarhúzónak is használhatjuk.

A pajzs kampánya jelenleg a Kickstarter pénzgyűjtési fázisánál tart, de 33 nappal a gyűjtés befejezése előtt már számtalan támogatót találtak, így májusban valószínűleg a megrendelések tömkelegével lesznek elfoglalva. A kulcstartó earlybird áron már 34 dollárért megkapható.

 A világ minden tájára szállítanak, de a pontos költségekről csak a kickstarteres gyűjtés lejárta után tájékoztatják az érdeklődőket a projekt oldalán.

Megosztás