2024. április 25.

Három magyar dobogós a dél-afrikai Dusi Maraton kajakversenyen

Három magyar is dobogóra állhatott a világ egyik legveszélyesebb kajakversenyén, a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett Dusi Maratonon.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója alapján Boros Adrián, Kiszli Vanda és Czéllai-Vörös Zsófia is hazai, azaz dél-afrikai versenyzőtárssal zárt az első három között.

Boros Carl Foscherrel, Czéllai-Vörös pedig - vegyes párosban - Brandon van der Walttal a második helyen végzett, míg Kiszli Jenna Warddal harmadikként ért célba.

A Dusi Maraton története 1951-ig nyúlik vissza, a háromnapos verseny során mintegy 120 kilométert tesznek meg a résztvevők evezve és futva Pietermaritzburg és Durban között. A viadalra több mint 1500-an neveznek minden évben.

 

(MTI)

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

Hello Sport

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

  • 2022.05.25

Hamarosan beköszönt a nyár, ami a meleg ellenére rengeteg futót csábít a természetbe. Ahogyan a téli futásnak, a nyári tevékenységnek is megvannak a maga szabályai, amelyeket érdemes betartani, ha szeretnénk sikeresen, sérülés nélkül teljesíteni a távokat.