2024. április 25.
Akar féláron lazulni egy fürdőben? Most megteheti!

Akar féláron lazulni egy fürdőben? Most megteheti!

2018. február 28-án a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére akár 50%-os kedvezményekkel is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket számos hazai fürdőben.

A „Szökjön ki egy fürdőbe!” akció célja, hogy minél többek számára váljon elérhetővé a testi-lelki regenerálódás, amire mindannyiunknak nagy szüksége van. Így csökkenthető ugyanis a hétköznapi stresszhelyzetek hatása és válik megelőzhetővé sok betegség. A fürdőzés az egyik leghatékonyabb ellazulási forma: a meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját adják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is hálásan fogad.

  

 

 Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel. Érdemes előre tájékozódni, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt. Az erre vonatkozó információk megtalálhatók a www.furdoszovetseg.hu weboldalon.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.