2024. április 25.
Ismét Budapesten a Harlem Globetrotters

Ismét Budapesten a Harlem Globetrotters

Az 1926-ban alapított Globetrotters egyet jelent a családi szórakoztatással és a kosárlabda mutatványokkal, így érdemes lesz 2018. április 10. este megnézni őket a Papp László Budapest Sportarénában.

A Globetrotters már 9 évtizede döntögeti a kulturális és szociális korlátokat, miközben kosárlabda játékával rekordokat döntöget. Tagjaik évente 450 élő show-t adnak világszerte, és több mint 1,7 millió social media rajongó követi őket a főbb platformokon.

 

Az idei szezonra a Globetrotters 6 új játékost választott ki, köztük két sztárt a 2017-es College Slam Dunk Bajnokságból: Rodney Pryort (Georgetown University) és A.J. Merriweathert (East Tennessee State University). Az edző további 3 nagy nevű sportolóval gazdagította a csapatot: Tim Tebow-val, a többféle sportban is sikeres sztárral, Aaron Judge-dzsal, a New York Yankees újonccal és Gal Gadot színésznővel, aki a 2017-es Wonder Woman című filmben játszotta a főszerepet. A 32 éves színésznőtől sem áll távol ez a sport, hiszen benne volt a középiskolai kosárlabdacsapatban.

 

A világméretűvé nőtt Harlem Globetrotters immáron több mint szimpla kosárlabda, egy márkanév, amely 91 éve jelent egyet az önfeledt szórakozással. A történelm esorán több mint 25 ezer mérkőzést játszott 122 országban.

 

A kosárlabdacirkusz 2018-ban is izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik a budapesti Arénába, ahol az élményt egy személyes találkozással lehet majd tovább fokozni. A Magic Pass jegy egy exkluzív, játék előtti eseményre ad lehetőséget: aki megvásárolta az alapjegyét a show-ra, kap egy e-mailt további információkkal a Magic Pass élményről és arról, hogyan találkozhat a pályán a Globetrotters sztárokkal, akikkel kosárra dobálhatnak, akiktől trükköket tanulhatnak és autogramot kérhetnek. Aki ilyen jegyet is vált az előadásra szóló alapjegye mellé, annak puhatalpú/gumitalpú cipőben kell a pályára lépnie.

 

Jegyek ITT

Megosztás

Itt az első magyarországi Primark!

Mozaik

Itt az első magyarországi Primark!

  • 2024.04.24

A nemzetközi divatáruház az Arena Mallban kap helyet, és május 28-án, 10 órától várja vásárlóit. A nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.