2024. április 19.
A kiflivel együtt jön a savlekötő is

A kiflivel együtt jön a savlekötő is

Sok gyógyszerfutár és webpatika kínálta eddig is nem vényköteles gyógyszerek házhoz szállítását, de olyan még nem volt, hogy három órán belül, ráadásul a konyhai bevásárlással együtt hozza a futár a fájdalomcsillapítót. 

A kifli.hu és a Benu közös együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el azon vásárlók számára, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, és szépségápolási termékek. (Vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban érhetők el!)

 

„A fő célkitűzés a Benu gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszerelérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván tőlünk a megszokott napi tevékenységeink során. Szeretnénk mindezen értékeket ötvözni a gyorsasággal azon fogyasztóink számára, akik előnyben részesítik az online vásárlást. A Benu több évtizede képviselt magas szolgáltatási színvonalát és szakmai know-how-ját a kifli.hu forradalmi logisztikai megoldásával kínáljuk” – mondta el Szombati Gergő, a Benu Magyarország Zrt. e-commerce vezetője, aki kérdésünkre nem tudta még megbecsülni, hogy a forgalmuk mekkora százalékát fogják a futárcégen keresztül értékesíteni. „Nagyon sok vásárlónk van, kisgyermekes családok, idősek, akik számára különösen fontos, hogy kényelmesen az otthonukból jussanak hozzá fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül” - tette hozzá Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

 

A kifli.hu vevői a Benu online kínálatának több mint 1500 népszerű terméke közül válogathatnak. Az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető, amely egyedivé teszi az együttműködését a magyar piacon. A kifli.hu hétvégén is tárt karokkal várja az online vásárlókat, hiszen ez az online szupermarket a hét minden napján reggel 7 és 22, illetve pénteken és szombaton 7 és 23 óra között üzemel, így a honlapon megtalálható gyógyszertári termékek is könnyen elérhetőek bárki számára ezen időszak alatt. Ezzel az innovációval a kifli.hu negyvenezer háztartásnak tud segíteni, ennyien rendelnek ugyanis a webáruházból havonta. A kidolgozott és professzionális logisztikai rendszert alkalmazva, együttműködve a Benuval, a kifli futár juttatja el a rendeléseket a vásárlókhoz, minden esetben zárt dobozban, eleget téve ezzel a Benu évek óta biztonságosan üzemeltetett online gyógyszer-kiskereskedelmi és csomagküldési sztenderdjeinek.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.