2024. április 16.
Ilyen apró Cadillacet vett Dwayne Johnson az apjának

Ilyen apró Cadillacet vett Dwayne Johnson az apjának

Sikeres lett Dwayne Johnson édesapjának csípőműtétje, aki ebből az alkalomból megjegyezte a fiának, hogy igazán ráférne egy nagyobb autó. Vajon mit vezethetett ez előtt, tankot?

Rocky Johnson egyébként szintén profi pankrátor volt, fia tőle örökölte a sportág szeretetét, és Dwayne nem is maradt hálátlan. Másnap a „Szikla” elfuvarozta édesapját a közeli Cadillac márkakareskedésbe, és vett neki egy kisebb tanknak is beillő benzinfaló járgányt. Minderről a színésszé lett bunyós az Instagramon adott hírt részletesen, ahogyan a közösségi média egyik legnagyobb celebjéhez illik.

  

A Hollywood Reporter Top Actors' Chart nevű toplistája a sztárok Facebook-, Instagram, Twitter-, YouTube- és Google Plus-aktivitását összesíti, és ennek alapján állítja fel a rangsort. A folyton posztoló Johnson február 7-én és március közepén is első volt. A diadalmas Szikla mögött így nézett ki a tízes lista: Jennifer Lopez, Zendaya, Lupita Nyong'o, Kevin Hart, Dove Cameron, Gal Gadot, Will Smith, Finn Wolfhard, Chadwick Boseman.

  

Dwayne az említett posztban egyébként nem mulasztotta el megjegyezni, hogy édesapja igen keményen bánt vele gyerekkorában. Addig rugdosta az edzőterem egyik végéből a másikba, míg a családi hagyományt folytató bajnok nem lett belőle. „Gyerekként nagyon utáltam, de ma már hálás vagyok a sok rugdosásért” – zárta bejegyzését a sztár.

  

Johnsont hamarosan a Felhőkarcoló (Skyscraper – hazai bemutató: 2018. július 12.) című akciófilmben láthatjuk, ahol családját kell kimentenie a világ legmagasabb épületéből, miután terroristák gyújtották föl azt.

Megosztás