2024. április 19.
A belváros legújabb szállodája egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik

A belváros legújabb szállodája egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik

A Danubius Hotels Group megnyitotta legkisebb tagját: a mindössze 25 négyzetméteres Danubius miniHotelt azonnal birtokba is vették a gyerekek.

A Danubius miniHotel rekordidő, alig három hét leforgása alatt épült fel a MiniPolisz interaktív játszóházban. A szálloda területe mindössze 25 nm, ahová a felnőttek csak lehajtott fejjel tudnak belépni. Egyetlen szobája egy hangulatos franciaágyas szoba, amelyből zuhanykabinos fürdőszoba nyílik. Valamennyi berendezési tárgy, így a minifoteles recepció és a mini bárszékes lobby bár is megszólalásig hasonlítanak az igazi szállodákban megszokott bútorokhoz.

 

 

 A Danubius miniHotel a szó legszorosabb értelmében gyerekbarát szálloda. Gyerekek üzemeltetik és gyerekek látogatják, Budapest egyik legizgalmasabb interaktív játszóházában, a MiniPoliszban, ahol a 3-12 éves gyermekek néhány órára felnőtté válnak. Felnőtt munkát, felnőtt szerepeket választanak maguknak, hogy kipróbálják, milyen is a hétköznapi élet felnőttként. Bevásárolnak, pizzát sütnek, kukásautót vezetnek, fogorvosnak állnak, virágot ültetnek, eladóvá vagy fodrásszá válnak, sőt – a Danubius Hotels Groupnak köszönhetően – szállodát üzemeltetnek, vagy ha arra támad kedvük, szállodai vendégek lehetnek. A MiniPolisz filozófiáját követve a Danubius miniHotelben is interaktív, játékos tanítás folyik, animátorok közreműködésével. A gyerekek megismerkednek a szállodai recepciós, a londiner, a szobalány, a pincér vagy éppen a szállodaigazgató munkájával.

 

„A játék közben olyan elemek teszik még életszerűbbé a Danubius miniHotelt, mint a logózott munkaruhák, a szállodai nyomtatványok, a regisztrációs bejelentő lapok, amelyek kiterjednek a pihenni vágyó vendégek extra igényeire is, és például a kulcskoloncok sem hiányozhattak. A bár kínálatában az itallapon a Koboldok söre és a MiniPolisz-koktél szerepelnek, és búcsúajándékként valamennyi látogatónk hazavihet egy a kilincsre akasztható emléket is” – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group központi marketingigazgatója.

 

A Danubius miniHotel minden részlete a legnagyobb odafigyeléssel készült Görgey-Szabó Ildikó belsőépítész látványos tervei alapján, a Rush Bt. kivitelezésében.

Megosztás